Skandinaviskt mode för män

2022-09-28

Allt du behöver veta om skandinaviskt mode

Oavsett vilket skandinaviskt land du befinner dig i är modet oftast tidlöst och avslappnat. Oavsett om du bär en svart box fit t-shirt eller en marinblå klassisk hoodie är stilen minimalistisk och lätt att styla. Enkelt och okomplicerat. Om du gillar den enkla stilen så rekommenderar vi att se till att ha några oversized plagg i garderoben.. När du plockar isär din outfit och analyserar kläderna är det oftast de överdimensionerade och mer baggy kläderna som är de viktigaste delarna i outfiten. Det fina med den nordiska klassiska stilen är att den inte bara fokuserar på vardagen, utan även duger gott och väl till en festlig kväll spännande dejt.

Hur man stylar skandinaviskt mode

När du väljer dina kläder är det viktigt att du är uppmärksam på färgerna. Det enklaste sättet att skapa en harmonisk och elegant look är att använda jordnära, grå och vita färger som lätt kan kombineras med varandra. Även säsongsbetonade plagg förlorar inte sin attraktionskraft och du kan bära din vita klassiska t-shirt med shorts på sommaren eller under en hoodie på vintern.

Hitta din perfekta passform

På BAREEN har vi (nästan) allt du behöver för din tidlösa garderob. Vi rekommenderar definitivt att du alltid har ett antal klassiska vita t-shirts i garderoben. En vit t-shirt med klassisk passform passar till (nästan) alla kläder och behöver inte alltid bäras som en vanlig t-shirt. Sätt en box fit t-shirt under en hoodie eller en varm väst över den för att krydda den lite extra.