Så stylar du den ikoniska vita t-shirten

2022-09-28

 

Den vita klassikern

En vit t-shirt är en perfekt bas i vilken tidlös garderob som helst. Du kommer definitivt inte att ångra en investering i en uppsättning av vita t-shirts i hög kvalité. Den vita t-shirten fungerar som den perfekta styling basen och låter dig verkligen bli kreativ när det gäller mode. Tänk på t-shirten som en vit canvas som du kan använda som utgångspunkt för din outfit.

Även om vi anser att t-shirten är ‘enkel och enkel’ måste du alltid skilja på de olika passformerna. Här på bareen har vi fokuserat på passformerna Classic Fit, Box Fit, V-Neck T-shirt och Long Sleeve.

Box Fit t-shirten, an icon in the making

Oversized trenden har funnits med oss ​​länge även om det kanske startade med rebellerna som stal farsans t-shirts.Vår Box Fit t-shirt med dess "Drop shoulders" ger din look en avslappnad elegans och du kan styla den sportig eller street aktigt. En typisk skandinavisk look skulle vara en vit box-fit t-shirt kombinerad med avslappnade kostymbyxor. Vill du lyfta outfiten ytterligare kan du använda en cool keps eller kombinera den med en oversized kavaj, eller skjorta. Om du är mer sugen på en varm sommarlook kan du kombinera en oversized t-shirt med svarta bikershorts och svarta stövlar. Om du inte redan äger en oversized t-shirt, ta en titt på vår Box Fit t-shirt här.

En riktig 'Blue Jeans Baby'

Den ultimata vinnaren bland t-shirts är den klassiska passformen i kombination med blå jeans, precis som den ‘blue jeans baby’ Elton John sjunger om i ‘Tiny Dancer. Oavsett hur många gånger outfiten bärs går den aldrig ur mode, aldrig ur tiden.

Allt du behöver är ett par schyssta jeans som sitter riktigt bra, så är en vit t-shirts deras bästa vän. Den funkar på vintern med boots/stövlar, på sommaren med sandaler eller vita sneakers. Allt från sportigt till elegant är möjligt och därför lätt att styla för olika vardagssituationer. Om du som kvinnlig läsare inte redan äger en vit klassisk t-shirt, kolla in vår klassiska passform för kvinnor här..

Ta väl hand om dina t-shirts

Om du redan har investerat i en högkvalitativ t-shirt som du vill ska hålla länge så finns det några saker du bör vara uppmärksam på. Som kvinnor har vi problemet med vita t-shirts som vårt smink snabbt och enkelt lämnar märken. En liten livräddare kan vara att man lägger en handduk runt halsen när man tar på sig t-shirten så att sminket inte färgar av sig på t-shirten. KILLAR: Detta gäller er med flickvänner eller kontinuerlig kvinnlig kontakt, en enkel lösning är att vara shirtless om ni ska vara så pass nära någon med smink. När det kommer till tvätt har du säkert hört det 100 gånger att inte tvätta med andra färger och helst inte i temperaturer över 30 grader. Detta är grundläggande om du vill behålla den vita färgen och passformen på t-shirten.