Liten budget men storslagen stil

2022-09-28

Styling tips på en liten budget

Många av oss kan nog fördomen att det är omöjligt att klä sig bra på en liten budget. Därför toppkvalité hittar man enbart i de dyraste, mest exklusiva butiker i stan, right? Vi på bareen ler alltid för oss själva när vi hör det, därför det är exakt vad vi arbetar emot. Vi vill gärna visa hur man kan använda våra kläder för att skapa en grym garderob till ett rimligt pris.

Kvalité över kvantitet

Detta är en av de viktigaste sakerna du måste lära dig om du vill utvärdera till garderob på en design nivå. Du behöver inte 100 olika outfits i din garderob. Enbart 7 kvalitativa outfits är tillräckligt, en för varje dag i veckan. Om det är kvalitativa outfits med bra plagg, så behöver du inte kasta kläderna efter att ha använt dem ordentligt eller tvättat dem för mycket. Kvalité håller i lång tid, och gynnar din plånbok och planeten. Viktigt att notera är att om du ger dina t-shirts tillräckligt med kärlek och tar hand om dem ordentligt, så älskar de dig tillbaka genom att hålla i riktigt lång tid.

Hitta den perfekta passformen för dig

Detta låter kanske inte som något som hjälper dig spara pengar, men lyssna här. När du köper ett plagg, så är det otroligt viktigt att det passar perfekt. Det hjälper om du kan din kroppstyp och vilken passform som klär dig, så du köper kläder du är bekväm i. Om du enbart köper kläder av bra kvalité som du verkligen gillar att gå i, så behöver du inte 20 t-shirts som ligger och samlar damm i garderoben utan klarar dig med 7. T-shirts som passar absolut perfekt och inte tappar deras passform efter tre månader.

Håll det simpelt

Undvik flashiga tryck, loggor eller galna färger när du köper kläder. Vi rekommenderar basfärgerna och även jord färger: svart, vit och grå. På det sättet kan du alltid kombinera dem i olika outfits utan att oroa dig över att färgerna skär sig med något som helst. Om du söker nya basprodukter till garderoben kan du se kollektionen du behöver här.